ФАКУЛЬТЕТ АГРАРНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ РОЗПОЧИНАЄ НАВЧАННЯ В НОВОМУ 2021 РОЦІ ЗАСІДАННЯМ СТАРОСТ

14 січня 2021 року

   14 січня на факультеті аграрного менеджменту відбулося засідання старостату у форматі он-лайн. Під час зустрічі зі старостами були обговорені актуальні питання академічної заборгованості студентами факультету, оплати за навчання, стану здоров’я та підготовки до нового навчального семестру. 

    Декан факультету Анатолій Остапчук у своєму виступі привітав студентів з новорічними святами, наголосив на необхідності організовано провести додаткову сесію,  забезпечити ліквідацію студентами академічної заборгованості, терміново здійснити оплату за навчання, активізувати роботу наставників академічних груп. 
   Диспетчер деканату Людмила Данько проінформувала старост про стан академічної заборгованості по кожному студенту факультету та терміни її ліквідації. 
   Заступник декана Людмила Гречанюк відповідно до Положення ознайомила старост з процедурою та умовами допуску до складання заліків та іспитів студентами, що мають заборгованість за результатами сесії.
   Заступник декана Лариса Карпенко акцентувала увагу на організації роботи методистів деканату, роль викладачів випускових кафедр на період проведення додаткової сесії, графіків консультацій студентів, що мають заборгованість, активізацію профорієнтаційної роботи студентами факультету, завдання щодо оновлення бази даних студентів. 
 
   Старости прозвітували про стан справ у групах, результати моніторингу стану здоров’я студентів, готовність до нового семестру.
 
 
Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook