Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Галузеве машинобудування (машини аграрно-лісового та транспортного комплексів)

19 січня 2021 року

Галузева конкурсна комісія повідомляє, що відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 24.11.2020 р. №1457 про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році, та з метою підтримки обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи студентів Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка призначено базовим навчальним закладом із проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Галузеве машинобудування (машини аграрно-лісового та транспортного комплексів)».

Оргкомітет конкурсу запрошує взяти участь у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Галузеве машинобудування (машини аграрно-лісового та транспортного комплексів)», якій включає наступні напрями досліджень:

  • Інженерія поверхні.
  • Технологи проектування систем ремонтного виробництва.
  • Виробнича логістика в експлуатації продукції машинобудування.
  • Виробнича логістика в ремонті продукції машинобудування.
  • Контроль якості та забезпечення надійності мобільних машин.
  • Машини та обладнання деревооброблювальних підприємств.
  • Машини та обладнання садово-паркових господарств.
  • Машини та обладнання лісових господарств.
  • Проектування об'єктів агробізнесу.
  • Технічне оснащення об'єктів агробізнесу.

У конкурсі можуть брати участь студенти і студентські колективи вищих навчальних закладів України. 

Конкурс проводиться відповідно до Положення про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, затвердженого наказом Міністерства освітм і науки України від 18.04.2017 р. №605 та зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 15.05.2017 р. за №620/30488.

Детально з умовами проведення конкурсу та правилами оформлення наукових робіт можна ознайомитись на сайті ХНТУСГ імені Петра Василенка.

Підсумки проведення Конкурсу та перелік переможців, відзначених дипломами І, II, III ступенів, затверджуються наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook