Спільне засідання кафедр та дирекції ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

28 січня 2021 року
ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

           26 січня 2021 року на базі платформи Cisco Webex відбулось спільне онлайн засідання кафедри вищої та прикладної математики, кафедри фізики та кафедри теплоенергетики з директоратом ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження щодо забезпечення якості освітнього процесу у весняному семестрі 2020-2021 навч. року.

            Зібрання розпочалось вступним словом директора інституту професора Каплун В.В., а саме, озвученням позиції директорату ННІ щодо особливостей організації навчального процесу весняного семестру в умовах карантинних обмежень. Особливу увагу він приділив необхідності зміни відношень "викладач - заняття - студент" саме в умовах дистанційного навчання, з метою покращення якості проведення занять, читання лекцій, написання кваліфікаційних робіт. 

              В процесі засідання відбулась конструктивна  дискусія, в якій активну участь взяла завідувач кафедри вищої та прикладної математики, доцент Батечко Н.Г., зокрема, вона розповіла про диференційований підхід викладачів кафедри щодо викладання навчальних дисциплін у відповідності до специфіки факультету, чи рівня базових знань студентів. Також Ніна Григорівна наголосила на тому, що колектив кафедри неодноразово пропонував  і просив у дирекції ННІ співпраці в плані написання випускних кваліфікаційних робіт, як консультування з математичного апарату. З цього приводу одностайно підтримав колегу завідувач кафедри теплоенергетики,  доктор технічних наук Горобець В.Г., який наголосив на важливості математичної моделі в умовах сучасної науки.

                                                                                                                                         Ружило Марія

                                        

               

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook