27 січня 2021 року відбулося перше в новому році засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації

28 січня 2021 року

  Розпочала засідання завідувач кафедри Савицька Інна Миколаївна, яка повідомила, про те, що з 1 лютого розпочинається ІІ семестр 2020/2021 навчального року. Лекції і семінари проходитимуть у дистанційному режимі, але вже підготовлений проект про те, що з 15 лютого 2021 року пари будуть відбуватися очно, після прийняття та затвердження графік буде вивішений на сайті університету. Вона закликала викладачів, ще раз перевірити свій розклад, адже ще відбуваються корегування диспетчерською службою. Ще раз нагадала про оновлення інформації та зарахування студентів на електронні начальні курси.

   Також особлива увага Інни Миколаївни була приділена питанню профорієнтаційної роботи, і того як викладачі мають працювати для залучення абітурієнтів, прикладом чого стала робота доц. Культенко В.П., яка сьогодні організувала онлайн зустріч з 11 класниками та їх класним керівником.

   Важливими питаннями, які були розглянуті на засіданні кафедри були питання редагування електронних курсів (доповідала доц. Лаута О.Д.) та питання публікаційної активності викладачів кафедри, особливо щодо публікацій Web of Science та Scopus (доповідала доц. Данилова Т.В.).

   Особлива увага була приділена питанню акредитації, проф. Сторожук С.В. акцентувала увагу на вимогах до наукових керівників аспірантів та тих викладачів, які читають у них пари, а також розповіла про особливості підготовки робочих програм та публікацій.

   8-9 квітня наша кафедра проводить міжнародну конференцію всі викладачі кафедри мають мобілізувати свою роботу для організації та проведення конференції. Були розглянуті і інші питання життєдіяльності кафедри.

 

Секретар кафедри,
Ірина Матвієнко

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook