Орггодина зі студентами – екологами 2 курсу: початок II навчального семестру, події присвячені Міжнародному дню пам’яті жертв Голокосту, поточні питання

2 лютого 2021 року

 

 

Ось і завершилися зимові канікули у студентів. Попереду – весняний навчальний семестр, вирішення організаційних та поточних робочих питань у групах.
Наставники академічних груп 2 курсу ОС «Екологія» доценти кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності Кудрявицька А.М., Піскунова Л.Е. запланували на організаційній годині вирішення достатнього переліку питань: своєчасно ознайомити студентів з графіком освітнього процесу на 2 семестр 2020-2021 н.р., розкладом навчальних дисциплін, обговорити події присвячені Міжнародному дню пам’яті жертв Голокосту.
Студенти і викладачі згадували переломні та трагічні моменти у нашій історії: жертв людиноненависницької політики. Під час нацистського Голокосту планомірно було знищено мільйони людей по всьому світу…Отже, кожен з студентів зрозумів, що  усвідомлюючи минуле, можна розраховувати на мир та єдність у майбутньому. Дуже приємно було слухати доповнення студентів про невідомі сторінки тих страшних подій, особливо на території нашої країни.
 Отже, освітній процес розпочато з 01.02.21 року. Студенти 2 курсу будуть спочатку навчатися дистанційно 8 тижнів, після того – очне навчання.
Вкотре студенти наголошують на тому, що за дистанційної форми навчання завдання, які вони отримують від викладачів досить трудоємкі і виконання їх займає багато часу. Але усі питання, які виникають в процесі роботи, можна поставити викладачу онлайн і отримати консультацію. Але, якщо добре організувати свою роботу, то є час і на навчання, і на допомогу рідним і відпочинок.
Платформа дистанційного навчання Moodle дозволяє студентам досконало оволодіти навчальним матеріалом через забезпечення доступу до численних навчальних електронних ресурсів та контролю за їх засвоєнням.Ефект у значній мірі залежить від того, наскільки регулярно студенти працюють на даній платформі.
Більшість студентів надають перевагу таким формам контролю: контрольно-атестаційні роботи, реферати, вирішення практичних завдань, оцінка рівня знань у процесі особистого інтерв'ю з викладачем, самооцінка. Більшості студентів дистанційної форми навчання,  власне навчання дається легко й позитивно на них впливає. Так, більше половини студентів відзначили, що за час навчання вони опанували вміння самостійної роботи, підвищили свій рівень знань і отримали впевненість у своїх силах і планах на майбутнє.
Бажаємо успіхів студентам!
 
Наставники академічних груп
студентів ОС «Екологія» 2к 1,3 груп

 

Кудрявицька А.М., Піскунова Л.Е. 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook