Новий навчальний семестр - нові знання та прагнення

2 лютого 2021 року
ON-LINE

Початок нового навчального року – це завжди щось нове, незвичне, непередбачуване як для студентів так і для нас, викладачів.

Весняний семестр 2020-2021 навчального року розпочався знову онлайн. Наш досвід навчання в осінньому семестрі показав, що за умови належного дотримання санітарних норм і протоколів, носіння масок і зменшення кількості фізичних контактів, ми можемо уникати різких спалахів та поширення захворювання. Тому, у разі пом’якшення умов та при відповідній епідемічній ситуації (помаранчева зона), проведення весняного семестру відбудеться у змішаній, очно-заочній формі навчання.

Навчання для студентів 3 курсу 3 групи факультету аграрного менеджменту спеціалізації «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» розпочалося з вивчення предметів їхньої випускової кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту. Так, дисципліни «Управління виробничими системами і процесами» та «Міжнародна економічна статистика» викладає доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Суханова А.В., яка є ще і наставником даної групи. Так що пропускати заняття студентам без поважної причини не доведеться.

 

На заняттях з «Управління виробничими системами і процесами» студенти розглядали основні поняття виробничої системи, пригадувався матеріал, який вивчали протягом осіннього семестру по «Операційному менеджменту» та здобували нові знання. Знайомство з курсом «Міжнародна економічна статистика» розпочалося із визначення сутності та класифікації міжнародної економічної статистики, міжнародних програм, якими користується і Україна тощо.

Студенти жваво обговорювали питання, які перед ними поставали, задавали питання по нових для них термінах та характеристиках. В підведенні підсумку по заняттях до студентів була доведена інформаційна література для підготовки до практичних занять з вищезазначених предметів.

 

Бажаємо усім нам міцного здоров’я, впевненості у власних силах, відвертого прагнення до нових знань. Нехай весняний семестр принесе всім нам радість спілкування, успішною та наповненою творчістю і результативністю буде навчальна праця!


Алла Суханова,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook