Запрошуємо до участі у Міжнародній конференції «Інтернаціоналізація закладів вищої освіти: міжнародні проекти і розвиток наукової кар‘єри»

9 лютого 2021, 11:00
ON-LINE

Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту НУБіП України завжди слідкує за науковими подіями в світі та крокує в ногу із сучасністю. Так, 11 лютого 2021 року розпочне свою роботу Міжнародна конференція «Інтернаціоналізація закладів вищої освіти: міжнародні проекти і розвиток наукової кар‘єри», яка об’єднає навколо себе науковців з провідних вищих навчальних закладів України та Європи. Організаторами даного заходу виступають Сatholic University in Ružomberok (Spišské Podhradie, Slovakia), University of Social Sciences (Lodz, Poland), Центрально Європейська академія навчань та сертифікації (Рівне, Україна) та Сумський державний університет (м. Суми, Україна). Співорганізатором конференції є і кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту Національного університету біоресурсів та природокористування України.

На учасників конференції чекають виступи відомих науковців, провідних експертів та спеціалістів у сфері міжнародного співробітництва та розвитку дослідницьких проектів. З вітальним словом перед учасниками конференції виступить завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, д.е.н., професор, член-кореспондент Національної академії наук України Шинкарук Лідія Василівна. Основні напрямки роботи конференції зосереджені на проблемах і перспективах інтернаціоналізації та міжнародного співробітництва українських вищих навчальних закладів, розвитку міжнародних дослідницьких проектів та можливостях їх фінансування, управління командами проектів тощо.

Тож запрошуємо всіх до цікавої, змістовної і пізнавальної дискусії 11 лютого 2021 року.

Початок конференції: 11.00

Формат участі: онлайн

Мови конференції: польська, англійська, словацька, українська

Із подробицями роботи конференції можна ознайомитися за посиланням

Інформаційний лист конференції

Анна Дергач,
ст.викладач кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook