Засідання кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

8 лютого 2021 року
ON-LINE

08 лютого 2021 року відбулось засідання кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, в ході якого обговорювались питання проведення освітнього процесу у 2-му семестрі 2020-2021 навчального року.

Зокрема, одним із питань засідання було обговорення проведеного 02 лютого 2021 року доцентом кафедри, к.е.н. Власенко Т.О. відкритого лекційного заняття з дисципліни "Самоменеджмент" на тему "Розвиток самоменеджменту як науки" для бакалаврів 2-го курсу спеціальності "Менеджмент". Всі викладачі, які були присутні на онлайн лекції, відмітили, що заняття проведено на високому педагогічному рівні, з використанням сучасних технічних засобів навчання, а також підкреслили логічну послідовність, систематичність і доступність представленого матеріалу. Протягом всієї лекції спостерігалось уміння Тетяни Власенко зацікавити та залучити студентів до діалогу, під час якого вони висловлювали свої цікаві думки стосовно теми заняття.

Враховуючи високий науково-методичний та професійний рівень викладання навчальних дисциплін, відповідність здобувача заявленому вченому званню, позитивні результати обговорення проведеної відкритої лекції та її високий навчально-методичний рівень, обговорення й високу оцінку звіту про науково-педагогічну діяльність, всі члени кафедри одноголосно рекомендували доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, к.е.н. Власенко Тетяни Олексіївни до присвоєння їй вченого звання доцента по кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту.

 

Анна Дергач,
ст.викладач кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook