Меморандум про співробітництво між Державною екологічною інспекцією України і НУБіП

5 лютого 2021 року
НУБіП

     5 лютого 2021 року голова Державної екологічної інспекції України Андрій Мальований відвідав університет з робочим візитом. В рамках цієї зустрічі було підписано меморандум про співробітництво між Державною екологічною інспекцією України і НУБіП та обговорено перспектив майбутньої співпраці. Керівник інспекції подякував за допомогу університету у підготовці кадрів і методичну підтримку.
      Після цього Андрій Мальований та керівництво університету відвідало у 4 навчальному корпусі ННВЛ «Навколишнього середовища і здоров’я» факультет захисту рослин, біотехнології та екології, відкриття якої заплановано на квітень 2021 року.
      В рамках цього візиту Андрій Мальований та керівництво університету ознайомилося із матеріально-технічною базою кафедри технології зберігання та переробки продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика. Декан агробіологічного факультету Оксана Тонха та завідувач кафедри Григорій Подпрятов провели екскурсію по навчальних та ННВЛ лабораторіях, які створено на базі кафедри та представили нове обладнання для виробництва вина, яке планується використовувати в навчальних цілях та наукових дослідженнях.

Сергій Гунько

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook