Пішов з життя доцент кафедри механізації тваринництва Євген Миколайович Мозоленко

11 лютого 2021, 20:12

 На 81 році пішов з життя доцент кафедри механізації тваринництва

ЄВГЕН МИКОЛАЙОВИЧ МОЗОЛЕНКО.


   Свій трудовий шлях Євген Миколайович починав слюсарем в колгоспі свого рідного села Білосарайська Коса на Донеччині. Потім навчання на відділенні механізації Старобільського сільськогосподарського технікуму, робота старшим товарознавцем, заступником керуючого Райгородського відділення "Сільгосптехніка", служба в армії.
  Потому Є.Мозоленко продовжив навчання на факультеті механізації сільського господарства в м.Мелітополь Запорізької області, після завершення якого працював головним інженером радгоспу "Урожайний" на Миколаївщині.
   З 1974 року весь подальший життєвий шлях Євгена Миколайовича пов'язаний з нашим університетом за традиційною для багатьох схемою: аспірант, асистент, старший викладач, а з грудня 1987 року - доцент кафедри механізації виробничих процесів у тваринництві.
   Протягом багатьох років Євген Миколайович на високому науковому і методичному рівні викладав студентам факультету ЕАСГ курс "Механізація технологічних процесів". За його керівництва більше 70 випускників механіко-технологічного факультету успішно захистили дипломні проекти.
   Цілеспрямованість, професіоналізм, принциповість у науковій діяльності, життєрадісність, тепле та доброзичливе ставлення до співробітників – такі риси були притаманні Євгену Миколайовичу
   Світлий та незгасний спомин про добрі земні справи Євгена Миколайовича Мозоленка назавжди залишиться у пам'яті та серцях усіх хто його знав, любив і шанував.

   Колектив кафедри механізації тваринництва висовлює співчуття рідним та бльзьким. 

 

Вічна пам’ять, Царство Небесне
Євгену Миколайовичу…

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook