Засідання кафедри

16 лютого 2021 року
НУБіП України

 16 лютого 2021 року о 10:05 в аудиторії 359 відбудеться засідання кафедри ПіОПП АПК 

Порядок денний:
  1. Підготовка до проведення міжнародної конференції.
  2. Обговорення рукопису довідника «Теплофізичні властивості напівфабрикатів та харчових продуктів» авторів Жеплінської М.М. та Василіва В.П.
  3. Обговорення методичних рекомендацій для виконання курсового та дипломного проектування «Фізико-хімічні та теплофізичні властивості сировини, напівфабрикатів та готових продуктів для м’ясної, рибної та молочної промисловостей» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» автор (Жеплінстка М.М.).
  4. Обговорення відкритої он-лайн лекції доцента кафедри ПіОПП АПК к.т.н. Бурової Зінаїди Андріївни для бакалаврів спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія (2 курс) з навчальної дисципліни «Процеси і апарати біотехнологічних виробництв» на тему «Основи гідравліки. Гідродинаміка»
  5. Різне.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook