Візит викладачів кафедри на Міжнародну виставку ефективного тваринництва та птахівництва AGRO ANIMAL SHOW

16 лютого 2021 року
   Викладач вищого навчального закладу для проведення навчальної та методичної роботи постійно підвищує свій професійний рівень та веде активну наукову діяльність. Викладач повинен знати всі новинки науково-технічного прогресу та сучасні новітні технології в галузі тієї дисципліни, що викладає. З даною метою доцент кафедри механізації тваринництва Ачкевич Оксана Миколаївна відвідала Міжнародну виставку ефективного тваринництва та птахівництва AGRO ANIMAL SHOW, що проходила 16 – 18 лютого 2021 в Міжнародному Виставковому Центрі.

   Agro Animal Show – захід, що спрямований на просування сучасних технологій в галузь тваринництва і пропонує великий спектр техніки та обладнання, новітні науково-технічні розробки для господарств різних форм власності та розмірів, що професіонально займаються виробництвом тваринницької продукції. Виставка представляє основні напрямки інноваційного розвитку галузі тваринництва, є унікальним інформаційним та торговельним майданчиком. Серед компаній, що приймають участь у виставці відомі в Україні та світі виробники техніки, обладнання, кормів, ветеринарних препаратів, засобів діагностики.
  Разом з керівником виставку відвідали і студенти випускного курсу Притула Олександр, Горковенко Іван та отримали багато змістовної інформації для написання випускних бакалаврських робіт, провели аналіз сучасних новинок кормоприготувальної техніки на ринку України.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook