Доцент Нікітін А.В. зі співавторами опублікував монографію у видавництві Wiley і дочірній компанії ISTE (London, UK).

16 лютого 2021, 23:37
мтф

 Джон Вайлі та сини (John Wiley & Sons) — міжнародна організація, яка спеціалізується на випуску академічних видань. Видавництво John Wiley & Sons випускає видання для професіоналів, студентів і викладачів вищої школи, дослідників, вчених, медиків. Компанія John Wiley & Sons видає книги, журнали, енциклопедії в друкованому та електронному вигляді, надає доступ до продуктів і послуг в інтернеті.

Wiley була організована в 1807 році, коли Чарльз Вайлі відкрив друкований магазин в Манхеттені. Компанія видавала таких американських письменників XIX століття, як Джеймс Фенімор КуперВашингтон ІрвінгГерман Мелвілл і Едгар Аллан По. Під час другої індустріальної революції Wiley почала видавати наукову, технічну та інженерну літературу. Компанія кілька разів змінювала назву в залежності від поточного власника і отримала свою справжню назву в 1876 році, коли Вільям Вайлі приєднався до бізнесу свого батька, Джона, і старшого брата, Чарльза (тезки діда-засновника). У двадцятому столітті компанія розширила свою видавничу активність в комерції, науках і вищий освіті. З 1901 року Wiley і дочірні компанії видали роботи понад 350 лауреатів Нобелівської премії.

НПП кафедри транспортних технологій та засобів у АПК теж намагаються не відставати від світових стандартів наукових публікацій.

Зокрема, доцент Нікітін А.В. зі співавторами опублікував монографію у видавництві  Wiley і дочірній компанії ISTE (London, UK).

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook