ПОГЛЯД В МАЙБУТНЄ

16 лютого 2021 року
мтф

ЯКИМ ЧИНОМ ТРАНСПОРТНІ СИСТЕМИ МАЙБУТНЬОГО ВПЛИНУТЬ НА СТРУКТУРУ ТРАНСПОРТНИХ ПОТОКІВ?

Система PTV Vissim дозволяє імітувати і візуалізувати взаємодія будь-яких видів транспорту в рамках єдиної моделі.

Як забезпечити ефективне проходження транспорту?

ВИПЕРЕДИТИ ЧАС

Планування та оптимізація ефективності, структури і методів використання безлічі інтелектуальних технологій, які динамічно адаптуються до дорожньо-транспортної обстановці, визначаючи або відтворюючи індивідуальні параметри моделюючої ділянки.

ДОДАТКОВІ МОЖЛИВОСТІ

Система PTV Vissim відрізняється високою гнучкістю і сумісна з безліччю інтерфейсів, що дозволяє будувати моделі в декількох дозволах за рахунок безшовної інтеграції з іншими продуктами PTV, а також із зовнішніми додатками, що допомагають додатково деталізувати власні моделі.

ВИВАЖЕНІ РІШЕННЯ

Система PTV Vissim забезпечує реалістичне і всебічне уявлення транспортних потоків, а також всіх аспектів управління цими потоками. Достовірне віртуальне уявлення на базі точних науково обгрунтованих моделей дозволяє приймати по-справжньому зважені рішення.

PTV Vissim є лідером на ринку систем для імітаційного моделювання транспортних і пішохідних потоків. Цей програмний продукт вирішує такі завдання, як побудова віртуальних оточень, відтворення дорожньо-транспортної обстановки, планування, оптимізація, організація взаємодії з новими технологіями і інфраструктурою, візуалізація результатів. Ця система відіграє важливу роль у вирішенні нинішніх і майбутніх транспортних проблем.

НА КАФЕДРІ ТРАНСПОРТНИХ ТЕХНОЛОГІЙ  ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ БАКАЛАВРСЬКИХ ТА МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ ВПРОВАДЖЕНО ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ PTV VISSIM.  МОДЕЛЮВАННЯ ТРАНСПОРТНИХ ПОТОКІВ-ЦЕ ПОГЛЯД В МАЙБУТНЕ ІЗ НОВИМИ РІШЕННЯМИ ТА МОЖЛИВОСТЯМИ В ТРАНСПОРТНІЙ ГАЛУЗІ.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook