Студенти висловлюють вдячність викладачам

22 лютого 2021 року

По завершенні чергової сесії в нашій групі вже стало доброю традицією відмічати викладачів з найвищими стандартами викладання.

Висловлюємо щиру подяку викладачам дисциплін «Овочівництво» – к.с.-г.н., доценту Бобось Ірині Макарівні, «Меліорація земель» – к.с.-г.н., доценту Ярош Анні В’ячеславівні, «Технічні культури» – к.с.-г.н., доценту Юнику Анатолію Васильовичу за:

- рівень, фундаментальність та актуальність ваших знань, уміння та невпинне бажання ними ділитися зі студентами в умовах обмеженої кількості годин та дистанційної форми навчання;

- за прекрасно організований навчальний процес (чіткий розподіл між груповою та самостійною роботою, чудово оформлені презентації до лекцій та курси в e-learn, цікаві та насичені інформацією лекції, групові заняття та не менш інтересні завдання для нашої самостійної роботи, оперативний проміжний та фінальний контроль знань, найвищий ККД використання буквально кожної хвилини, виділеної на вивчення ваших предметів).

Ми, вже дорослі люди з великою мотивацією до отримання якісної освіти, надзвичайно високо це цінуємо. Дякуємо за вашу натхненну викладацьку роботу, ми неймовірно раді з того, що були слухачами ваших курсів.

Ще раз висловлюємо безмежну вдячність кожному викладачу та бажаємо міцного здоров'я, успіхів, наснаги і великих освітніх та наукових здобутків!

 

З найкращими побажаннями,

студенти 2-го курсу ННІ неперервної освіти і туризму напрямку “Агрономія”

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook