Відвідування гуртожитку наставником групи з метою перевірки умов побуту студентів

23 лютого 2021 року

Відвідування наставниками груп кімнат в гуртожитку, де проживають студенти, є важливою складовою виховної роботи викладача. Завдяки цьому є можливість поспілкуватися зі студентами у неформальній обстановці, обговорити всі питання, які виникають, та удосконалити план роботи з групою.

  

20 лютого 2021 року наставник 3 групи, 4 курсу доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Катерина Алексеєва відвідала гуртожиток № 2 з метою перевірки кімнат, де проживають підзвітні студенти. В цілому, на теперішній час стан кімнат є задовільним, а студенти, перебуваючи в гуртожитку, виконують всі необхідні правила.

Наставник групи Катерина Алексеєва також нагадала про необхідність дотримання карантину та носіння масок. Актуальним залишаються вимоги щодо уникнення масових скупчень людей та соціального дистанціювання.

Окрім того, варто відмітити, що всі студенти 3 групи, 4 курсу є уже випускниками ОС «Бакалавр» і якраз працюють над написанням бакалаврської роботи. Куратор групи висловила сподівання на активізацію даного процесу, забезпечення постійного зворотного зв’язку та контакту з науковими керівниками бакалаврських робіт.

Наприкінці зустрічі Катерина Алексеєва побажала успіхів студентам та узгодила дату проведення кураторської години найближчим часом.

 

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook