Попередній захист дисертаційної роботи

22 лютого 2021 року

22 лютого 2021 р. у дистанційному форматі було проведено засідання кафедри земельного кадастру, на якому відбувся попередній захист дисертаційної роботи Мельничука Андрія Юрійовича, за результатами виконання наукової складової освітньо-наукової програми «Економіка природокористування та охорони навколишнього середовища» за спеціальністю 051 «Економіка» (галузь знань 05 «Соціальні та поведінкові науки»)  поданої на здобуття наукового ступеня доктора філософії.

У встановлений регламентом час Андрій Юрійович обґрунтував актуальність обраної тематики та мету дослідження, наукову новизну одержаних результатів та їх практичне значення, доповів основні положення дисертаційного дослідження.

 

 

Науковий керівник, доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НААН України Й.М. Дорош зазначив, що дисертант зарекомендував себе як людина з науковим мисленням. Дисертація виконана на достатньому науковому рівні, відповідає вимогам Міністерства освіти і науки України до дисертаційних досліджень, а А. Ю Мельничук заслуговує присудження наукового ступеня  доктора філософії за спеціальністю 051 «Економіка» (галузь знань 05 «Соціальні та поведінкові науки»).

В обговоренні результатів дисертації взяли участь: Третяк А.М., доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НААН України; Заяць В.М., доктор економічних наук, с.н.с., завідувач кафедри земельного кадастру, Тихенко О.В., кандидат сільськогосподарських наук, доцент; Бавровська Н.М., кандидат економічних наук, доцент; Паламарчук Л.В., кандидат економічних наук, доцент. Виступаючі відзначили актуальність дисертації, її наукове і практичне значення та вагомість отриманих результатів, широку публікаційну та конференційну апробацію положень.

 

 

Наталія Бавровська, секретар кафедри земельного кадастру

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook