Відбулось чергове засідання кафедри

24 лютого 2021, 13:58
   23.02.2021 року під головуванням завідувача Василя Хмельовського відбулось засідання кафедри механізації тваринництва, на якому було розглянуто цілий ряд важливих питань.

 
   Перш за все була проаналізована ситуація із залученням співробітниками кафедри абітурієнтів на підготовчі курси та на олімпіаду НУБіП для вступників на основі повної загальної середньої освіти.
   Важливим моментом в організації практичного навчання є формування переліку підприємств, які можуть слугувати базою для виробничої практики студентів факультету. Щоб підготувати відповідний проєкт наказу необхідна інформація про місцезнаходження, сферу діяльності та орієнтовну кількість студентів, які можуть проходити практику на вказаних підприємствах.
   Оперативного вирішення потребує питання підготовки та атестації електронних навчальних курсів, які ведуть викладачі кафедри. На факльтеті Підготовлений план-графік атестації навчальних курсів. НПП, відповідальні за викладання відповідних навчальних дисциплін мають оформити свої електронні навчальні курси згідно існуючих вимог.

 
   Наступне питання – розвиток лабораторій кафедри, покращення їх матеріально-технічної бази. Присутні висловили свої пропозиції щодо можливості ремонту приміщень та закупівлі необхідних приладів та обладнання.
На засіданні були розглянуті також і інші питання стосовно організації роботи кафедри.


Світлана Потапова, старший викладач кафедри механізації тваринництва
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook