Відбулося чергове засідання навчально-методичної комісії факультету захисту рослин, біотехнологій та екології

24 лютого 2021 року

24 лютого 2021 року відбулося засідання навчально-методичної комісії зі спеціальності 162 «Біотехнологія та біоінженерія». Перше питання навчально-методичної комісії стосувалося узгодження та затвердження тем магістерських робіт освітнього ступеня «Магістр». Їх представив професор Микола Лісовий. Під час обговорення тем магістерських робіт були внесені корективи щодо окремих назв тем.

 

 

Відповідно до розпорядження проректора з навчальної і виховної роботи №112 від 25.01.2021 р., з метою написання кваліфікаційних бакалаврських робіт і магістерських випускних робіт спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» роботи було погруповано по категоріям: перспективних внутрішньопрограмних проєктів, перспективних внутрішньогалузевих проєктів, перспективних міжгалузевих проєктів.

Другим питанням яке представила до розгляду член навчально-методичної комісії, доцент Віра Бородай було затвердження видання навчальних посібників та підручників. Активну участь у обговоренні даного питання взяли професор Микола Лісовий, завідуючий кафедри екобіотехнології та біорізноманіття Микола Патика та інші члени навчально-методичної комісії. Виступаючі у своїх виступах відмітили своє бачення з даних питань та означили окремі  пропозиції.

Оксана Кляченко

 Cекретар навчально-методичної комісії

факультету захисту рослин, біотехнології та екології

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook