Зустріч з учнями 10-11 класів Опорного закладу освіти «Карапишівський ліцей» Миронівської міської ради Київської області.

4 березня 2021 року

   03.03.2021 року відбулась зустріч науково-педагогічних працівників кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності факультету аграрного менеджменту з учнями 10-11 класів Опорного закладу освіти «Карапишівський ліцей» Миронівської міської ради Київської області (далі Ліцей).

     Метою зустрічі було знайомство учнів з діяльністю факультету аграрного менеджменту, його структурою, особливостями роботи кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, можливостями що до вступу і навчання за спеціальністю 073 «Менеджмент» в Національному університеті біоресурсів та природокористування України.

   Зустріч розпочала заступник декана факультету аграрного менеджменту Карпенко Лариса Федорівна, яка привітала адміністрацію Ліцею та учнів, побажала наснаги та успіхів у підготовці до випускових іспитів та подальшого здобуття вищої освіти.

   Завідувач кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, професор Луцяк Віталій Васильович, представив учням Ліцею інформацію про:

- структуру факультету аграрного менеджменту і місце в ній кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД;

- кадровий потенціал факультету (16 докторів наук, 43 кандидати наук);

- цікаві аспекти навчального процесу (матеріально-технічну базу, можливість навчання в групі з викладанням дисциплін англійською мовою, зустрічі з членами Ради роботодавців, лекції від іноземних та вітчизняних практиків, виїзні практичні заняття на підприємствах, наукові заходи всеукраїнського та міжнародного рівня, олімпіади та конкурси наукових робіт, наукові гуртки, університети-партнери та програму ERASMUS+, бібліотеку, виховну роботу, спорт та багато іншого);

- проживання здобувачів вищої освіти;

- військову підготовку;

- перспективи працевлаштування та випускників факультету аграрного менеджменту і кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності.


   Доцент кафедри Кроп Павло Борисович підкреслив те, що багато хто з випускників кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності працюють в Миронівському районі. Зараз Україна відкриває нові ринки на п`яти континентах для експорту сільськогосподарської продукції, тому висококваліфіковані менеджери є затребуваними.

   Доцент кафедри Артиш Віктор Іванович також зауважив, що уміння та навички для роботи з комп‘ютером, уміння фахово спілкуватись іноземною мовою у поєднанні зі здобутими спеціальними знаннями та уміннями відкриють безліч перспектив для професійного та особистого росту і благополуччя.

   Колектив кафедри висловлює подяку директорці Ліцею Ситник Валентині Миколаївні за організовану на високому рівні зустріч з учнями.

 В. В. Луцяк

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook