Розширюємо горизонти профорієнтаційної роботи!

4 березня 2021 року

Випускники, одинадцятикласники, абітурієнти саме так називають людей, які закінчують заклад загальної середньої освіти. Щороку тисячам з них складно визначитися з вибором майбутньої професії, справою всього їхнього життя. І щоб полегшити цей відповідальний вибір у школах проводяться профорієнтаційні заходи.

Саме з такою метою студентка 2 курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Пула Вікторіявідвідала заклад загальної середньої освіти м. Підгайці Тернопільської області — Підгаєцьку гімназію імені Маркіяна Паславського. У ході бесіди Вікторія провела опитування щодо побажаннь студентів щодо територіального розташування та, власне, майбутнього закладу навчання. Проводячи презентацію про Національий університет біоресурсів і природокористування України, Вікторія детально розповіла про переваги навчання саме на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології, про навчальний процес, умови вступу, гуртожиток та наявність багатьох різних розважальних заходів.

   

Бесіда виявилася захоплюючою та живою, а абітурієнти були надзвичайно допитливими та зацікавленими, що й не дивно , адже саме від цього залежить їхнє майбутнє

А 27 січня 2021 року теж студентка 2 курсу Сипченко Оксана провела профорієнтаційну роботу з випускниками Мошурівської ЗОШ I-III ст. Для вибору майбутнього навчального закладу їм був запропонований Національний університет біоресурсів і природокористування України.

Студентка розповіла про історію, розташування, студентську організацію та студмістечко університету, окремо приділила увагу і навчальній програмі та додатковим заняттям. Також, надала повну інформацію про підрозділи та факультети університету та заохотила приймати участь в олімпіаді. На завершення, роздала учням листи з надрукованим повним переліком усіх спеціальностей університету та даними про проведення олімпіади. Після цікавої розповіді деякі учні виявили зацікавлення та бажання у  подачі заяв до НУБіП України.

   

  

 

 

 Старший викладач

А.В. Дащенко

       

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook