Відбулась відкрита лекція доцента кафедри Міщенка І.А.

2 березня 2021 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Заголовок: *

  26 лютого 2021 р. на 3 парі в онлайн форматі за посиланням: https://us02web.zoom.us/j/81908888136?pwd=TmM5QjcySTNEQ0RHNStwdVhFRkkwUT09, відбулась відкрита лекція кандидата економічних наук, доцента кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Міщенка Івана Анатолійовича, для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, що проходять підготовку за ОП "Менеджмент".

          Навчальна дисципліна "Marketing of foreign economic activity", (маркетинг зовнішньоекономічної діяльності). Тема відкритої лекції: «Foreign market entry strategies" (стратегії виходу підприємств на зовнішні ринки). В процесі лекції І.А. Міщенко були розкриті наступні питання: режими експорту, режими виходу на зовнішній ринок, інвестиційна маркетингова діяльність на зовнішньому ринку, зони вільної торгівлі (ЗВТ) та інші питання.

Викладачі та студенти високо оцінили якість і доступність представленого матеріалу, застосування лектором сучасних технічних засобів навчання та відзначили актуальність змісту поданого матеріалу.

 

 

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook