Члени гуртка «Клуб фінансового аналітика» учасники Х Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні питання економіки, обліку і фінансів в Україні»

16 березня 2021, 12:33

 

    Члени гуртка «Клуб фінансового аналітика» прийняли активну участь в Х Всеукраїнській науково-практичній конференції «Актуальні питання економіки, обліку і фінансів в Україні», яка відбулася на базі відокремленого підрозділу НУБіП України Ірпінському економічному коледжі, яка одночасно відбувалася в онлайн та офлайн режимах. Привітала учасників конференції Іванова Світлана Миколаївна, голова циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін, та побажала цікавої дискусії.

 

Від адміністрації коледжу із вітальним словом до учасників конференції звернулася заступник директора коледжу з навчальної роботи Сова Вікторія Миколаївна, яка наголосила на актуальності питань винесених для обговорення на конференції, підкреслила значення науково-дослідної роботи студентів для їх майбутнього.

 Фото 2

В конференції взяли участь більше 60 студентів з різних вищих навчальних закладів України та аграрних економічних коледжів.

Першим свою доповідь представив Дмитро Оліфер «Financial state security on a foundation of venture investments» (керівник к.е.н. Тітенко З.М.).  Під час виступу Дмитро відмітив, що на сучасному етапі розвитку національних економічних інновацій, венчурне інвестування стає головним засобом забезпечення фінансової безпеки держави. З року в рік статистичні дані демонструють зростання обсягу інвестицій на українському ринку, зокрема в сфери, пов'язані з розробкою програмного забезпечення, хардверних продуктів і онлайн-сервісами.

 

Не менш актуальними були питання, які висвітлила  Олена Коцюруба у своїй доповіді на тему «Використання офшорних механізмів ухилення від сплати податків» (керівник к.е.н. Тітенко З.М.). Олена зазначила, що офшорні зони з одного боку є засобом мінімізації податкових зобов’язань суб’єктів господарювання, а з іншого сприяють ухиленню від оподаткування та виведення фінансових ресурсів з під контролю державних органів, що є загрозою для економічної стабільності країни.

  

Теми, які висвітлили студенти були актуальними та цікавими і викликали жваву дискусію учасників конференції та отримали високу оцінку присутніх науково-педагогічних працівників.

На завершення студенти мали можливість обмінятися думками та прийняти участь у обговоренні актуальних питань, що висвітлювалися на конференції.

 

Єлизавета Василець,

секретар гуртка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook