Проведено кураторську годину наставником 3 групи 4 курсу

17 березня 2021 року
ON-LINE (ZOOM)

16 березня 2021 року куратором 3 групи 4 курсу Катериною Алексеєвою було проведено кураторську годину зі студентами. Основними питаннями, які були обговорені, були питання проживання у гуртожитку, дотримання норм карантину, відвідування занять, написання бакалаврських робіт.

 

Катерина Алексеєва наголосила, що потрібно підтримувати порядок у гуртожитку та дотримуватися дисципліни. Уже найближчими днями куратор планує відвідати гуртожиток з метою перевірки стану кімнат, в яких проживають студенти.

В умовах карантину, важливим є уникати контакту з хворими та запобігати масових скупчень людей, дотримуватись соціальної дистанції та носити маски. Потрібно відмітити, що двоє студентів групи уже перехворіли на коронавірус та мають офіційне тому підтвердження. Під час хвороби студенти перебували на самоізоляції.

Далі наставник групи поінформувала студентів стосовно активізації роботи над бакалаврськими роботами. Акцент було зроблено на дотриманні норм академічної доброчесності, неприпустимості плагіату, використання макросів та автозамін.

Наприкінці онлайн зустрічі було узгоджено дату наступної кураторської години.


Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook