Організаційне засідання кафедри

15 березня 2021, 11:30
Кафедра фізіології, біохімії рослин та біоенергетики

   15 березня 2021 р., у понеділок, відбулося засідання кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики на якому співробітники кафедри розглянули низку організаційних питань, пов’язаних з підготовкою до проведення он-лайн конференції студентів, аспірантів та молодих вчених «Біотехнологія: звершення та надії», яку заплановано на 20-21 травня 2021 року. Важливим питанням було обговорення та пропозиції співробітників кафедри про створення та оснащення міжкафедральної навчально-наукової лабораторії біотехнологічного спрямування в аудиторії № 14 з подальшим її підпорядкуванням на кафедрі фізіології, біохімії рослин та біоенергетики.

   В. о. завідувача кафедри Світлана Володимирівна Прилуцька оголосила обсяг підготовчих робіт в аудиторії № 14 та її зонування залежно від наукових досліджень (лабораторна зона, адаптаційна кімната рослин та культуральний бокс), а також перелік необхідного лабораторного оснащення та матеріалів. Акцентовано увагу на омеблюванні лабораторії, необхідності проведення ремонтних робіт, а саме фарбування дверей і стін, сантехнічних і електромонтажних робіт, встановлення вентиляції для витяжної шафи, а також запропоновано список необхідного обладнання, до якого увійшли витяжна шафа, мікроцентрифуга, аквадистилятор, рН-метр, хроматограф, мас-спектрометр, спектрофотометр, термостат, водяна баня, фітотрон, вимірювач вмісту хлорофілів, сухожарова шафа, бокс для стерильних робіт та інші необхідні прилади, а також побутова техніка (холодильник лабораторний, теплообмінний апарат для підігріву води, кондиціонер).

   Співробітники кафедри узгодили наукові напрямки своєї діяльності у майбутній лабораторії, проаналізували перелік необхідного лабораторного обладнання і запропонували назву для міжкафедральної навчально-наукової лабораторії біотехнологічного спрямування«Лабораторія біохімії та фітобіотехнології». 

 

 

 

 

Секретар кафедри, доцент 

Бабицький А.І.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook