Профорієнтаційна робота

17 березня 2021, 14:00
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

     17 березня 2021 року викладачі кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності НУБіП України к.ен. доценти Артиш В.І., Кроп П.Б., Міщенко І.А. провели онлайн зустріч з учнями випускних класів Соколівської опорної ЗЗСО І-ІІІ ступенів Черкачької області, Жашківського району, с.Соколівка. Проведенню зустрічі посприяла вчитель школи Іванова А.О.

  

      Під час зустрічі Міщенко І.А., Кроп П.Б. ознайомив учнів із керівництвом та структурою НУБіП України, проінформував про спеціальності, які можна здобути на базі університету. Також велась мова про можливість вступу на факультет аграрного менеджменту, де здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців у галузі менеджменту та маркетингу.

  

Учні виявили жвавий інтерес до університету, поставили запитання, зокрема щодо працевлаштування випускників вишу, стипендіального фонду, умов оплати за навчання та проживання в гуртожитках, студентського дозвілля, міжнародного навчального та практичного стажування.

Доценти Артиш В.І., Кроп П.Б., Міщенко І.А. запросили випускників школи на навчання до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

Іван Міщенко

доцент кафедри адміністративного менеджменту та

 зовнішньоекономічної діяльності

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook