Члени гуртка "Агротурист" ознайомилися з інноваційними агропослугами і продуктами сільського зеленого туризму.

24 лютого 2021 року

       Члени гуртка "Агротурист" ознайомилися з інноваційними агропослугами і продуктами сільського зеленого туризму.

      Своїми ідеями з гуртківцями ділилися власники сільських садиб Олена Величко і Олена Щербань. 

      Інноваційна функціональність зеленого туризму проявляється за наступними напрямами: - реалізація різних нестандартних, креативних бізнес-ідей, які не мають аналогів на ринку місцевому або й взагалі; - продукування і впровадження різних технологічних процесів, направлених на підвищення якості й привабливості послуг зеленого туризму та супровідних послуг; - використання інформаційних технологій на різних етапах планування і споживання послуг зеленого туризму та супровідних послуг. Інноваційна функція зеленого туризму проявляється у можливостях продукування, впровадження, вдосконалення зелених (екологічних) інновацій. Якщо визначати зміст екологічних інновацій у цілому, то їх науковці розглядають як такі, що дозволяють переорієнтуватись із застарілих очисних технологій на нове покоління технологій, спрямоване на якомога більш повне й комплексне використання природно-сировинних ресурсів і мінімізацію внаслідок цього потенційних виробничих відходів. Однак екологічні інновації мають значно ширші можливості застосування. У галузі туризму зелені інновації покликані задовольняти потреби населення у рекреації та відпочинку в екологічно чистому середовищі з одночасним покращенням якості довкілля, формуванням екологічної культури. Реалізація таких інновацій потребує залучення зелених (екологічних) інвестицій, які стають усе більш привабливим способом фінансувань у бізнес-середовищі розвинених країн.

Ірина Кудінова,
керівник гуртка "Агротурист"

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook