Краса врятує світ! На факультеті відбувся конкурс «Міс та Містер Економічного факультету»

20 березня 2021, 12:03

 

      19 березня відбулась найдовгоочікуваніша подія весни – «Міс та Містер Економічного факультету». Незважаючи на пандемію нам вдалось провести конкурс з дотриманням всіх карантинних обмежень: всі глядачі дотримувались маскового режиму та сиділи, дотримуючись дистанції.

За титул  «Міс Еф» та «Містер ЕФ» боролись 6 красунь та 6 мужніх хлопців. Учасники представляли свої вміння в таких конкурсах:

  ü Косплей улюблених героїв

  ü Інтелектуальний конкурс

  ü Дефіле в стилі кежуал

  ü Відео візитка «В чому моя особливість?»

  ü Шоу талантів

  ü Вечірній вихід.

Оцінювали дефіле та таланти учасників наше об'єктивне та вимогливе журі: декан економічного факультету, голова комісії журі Анатолій Діброва; директор науково-навчального центру виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський; заступник декана з виховної роботи Олег Криворот; заступник декана з навчальної роботи Віталій Нагорний;  заступник декана з організаційної роботи Андрій Музиченко; випускниця нашого рідного економічного факультету, колишня голова студентської організації Катерина Дювенжи; володарка титулу Міс ЕФ 2020, чарівна Марина Гарбут; володар титулу «Містер ЕФ 2020» та «Містер НУБіП 2020» Михайло Дмитрик.

Першим виходом учасників стало дефіле «Косплей улюблених персонажів», в якому вони показали свою фантазію, особливість та яскравість. Учасники переодяглись в героїв улюблених кінофільмів, кіно та книг. Наші чудові ведучі, Юрій Папян та Анастасія Юдіна, познайомили нас із конкурсантами, розповідаючи про їхні таланти, інтереси та захоплення. Одразу після дефіле учасників чекав інтелектуальний конкурс, в якому вони відповідали на різноманітні питання, проявляючи свою кмітливість, почуття гумору та оригінальність. Наступним стало дефіле у стилі кежуал, де учасники показали, яким є їхній повсякденний стиль.

Далі настав час шоу талантів. Кожен новий талант супроводжувався відео, в якому учасники розкривали свою особливість, розповідаючи, чим вони захоплюються, та як люблять проводити вільний час. Такого різноманіття талантів годі й шукати! Глядачі насолодились пісенними виступами, палкими та яскравими танцями, авторськими віршами, стендап виступом.

І наостанок дівчата та хлопці вражали журі та глядачів найромантичнішим виходом – дефіле в вечірньому стилі. Вишукане вбрання підкреслювало красу та найкращі сторони наших конкурсантів. Стримані та елегантні юнаки, прекрасні та ніжні дівчатка в пишних сукнях просто зачарували всіх присутніх у залі.

Після цього журі вирішили підбити підсумки та обрати найкращих. Під час очікування результатів глядачі мали змогу насолодитись надзвичайними пісенними виступами Васюченко Аліни, Федфеденко Марії, Марченко Марії та танцювальним виступом Дорошок Юлії.

Все застигло в очікувані, коли журі повернулися до зали. Переможці були визначені серед хлопців і серед дівчат у наступних номінаціях:

Міс та Містер «Талант» – Гайдай Діана (№6) та Шкуренко Валентин (№2),

Міс та Містер «Інтелект»Лось Оксана (№2) та Вівчар Микола (№5),

Міс та Містер «Привабливість»Мандяк Анна (№1) та Ковровський Ігор (№4),

Міс та Містер «Харизматичність»Ковтун Анастасія (№3) та Гридасов Олексій (№1),

Міс та Містер «Стиль»Морозюк Богдана (№4) та Молнар Володимир (№6),

Міс та Містер «Грація»Кучеряк Анастасія (№5) та Гарячий Андрій (№3).

Звання «Містер глядацька симпатія» здобув Вівчар Микола, а «Міс глядацька симпатія» стала Діана Гайдай.

«Віце-містером ЕФ» став Ковровський Ігор, а його супутницею – «Віце-міс ЕФ» стала Мандяк Анна.

Проте, найталановитішою та найгарнішою парою вечора журі обрало Морозюк Богдану, яка отримала титул «Міс економічного факультету» та Молнара Володимира, який став «Містером економічного факультету».

А ось, що говорять самі переможці конкурсу, про цей вечір:

Молнар Володимир: «Це був чудовий вечір. Я його запам'ятаю на все життя. Ми довго готувалися до "Краси НУБіП", щоб все вийшло супер. Велика вдячні СО, що подарували такі емоції та зробили все, щоб все пройшло добре та безпечно! Надіюсь, що ми їх не підвели та показали все, що ми можемо! Я не шкодую, що пішов на "Міс та містер ЕФ". Я отримав масу емоцій! Дякую всім за такий чудовий конкурс! Надіюсь, що він буде кожний рік!»

Гайдай Діана: «Ніколи не пізно... Дуже задоволена тим, що все таки вирішила прийняти участь у цьому конкурсі, хоч і трішки запізненням. Тому, якщо ви маєте бажання - не вагайтеся, не втрачайте можливість бути частиною цього заходу. Завжди вважала, що звання «Міс глядацьких симпатій» набагато краще, адже завоювати підтримку та любов публіки досить важко. Тому, я дуже рада, що мені вдалося отримати це звання. Хочу подякувати моїй групі підтримки за їх віру та мотивацію, а також дякую адміністрації університету та організаторам конкурсу!»

Морозюк Богдана: «Я дуже рада, що знайшла в собі сміливість та бажання прийняти участь в конкурсі "Міс та Містер ЕФ" .Сам конкурс подарував мені можливість проявити себе з кращої сторони, пізнати щось нове та познайомитися з новими людьми — це також безцінний досвід.  Я зрозуміла, що все залежить від самої себе. Не потрібно вірити в казку чи удачу, а потрібно діяти. На конкурсі краси бути найкращою, а у відносинах з людьми — порядною людиною. Перемога в конкурсі в номінації «Міс Економічного факультету 2021» є мотивацією в майбутньому для мене гідно представляти Економічний факультет в культурних заходах університету.

Від усього економічного факультету хочеться подякувати адміністрації факультету за всебічну допомогу та підтримку в організації конкурсу. Студентській організації за терпіння та сили, які вони вклали в організацію конкурсу, та чудову підготовку учасників. Безмежна подяка ведучим та всім хто приймав участь в цьому незабутньому дійстві, адже без них,  цей вечір був би неможливий. Бажаємо всім подальших життєвий перемог, успіхів та наснаги, чудового настрою, позитивних емоцій та яскравих вражень!

 Леся Воляк,

заступник декана економічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook