ІІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених «Фінансові механізми сталого розвитку України в умовах сучасних викликів»

25 березня 2021, 10:57

 

     18 березня на кафедрі фінансів третій рік поспіль відбулася Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених «Фінансові механізми сталого розвитку України в умовах сучасних викликів». В конференції взяли участь близько 140 учасників як зарубіжних так і вітчизняних провідних вузів, а саме: Batumi Shota Rustaveli State University, State Agrarian University of Moldova, SCSVMV University, Kanchipuram, Tamil Nadu, Софийского Університету «Св. Климент Охридски» і Проф. Др. Ас. Златаров Університет з  Болгарії, Вінницького національного аграрного університету, Західноукраїнського національного університету, Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету, Дніпропетровського національного університету ім. О. Гончара, Київського національного університету імені Тараса Шевченка,  Київського національного торговельно-економічного університету, Миколаївського національного аграрного університету, Національного університету харчових технологій та інші.

Конференція проводилась в оф-лайн та он-лайн режимах одночасно, до якої змогли підключитись понад 100 учасників. Члени гуртка «Клуб фінансового аналітика» також прийняли активну участь, частина студентів презентувала свої доповіді на пленарних та секційних засіданнях, а решта підготували тези.

З вітальним словом до учасників конференції звернулась завідувач кафедри фінансів Надія Давиденко, проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша та декан економічного факультету Анатолій Діброва.

Так, досить цікава і змістовна була англомовна доповідь Дмитра Оліфера представлена на пленарному засіданні «Financial state security on a foundation of venture investments». Під час виступу Дмитро відмітив, що на сучасному етапі розвитку національних економічних інновацій венчурне інвестування стає головним засобом забезпечення фінансової безпеки держави.

На секціях свої доповіді представили Олена Коцюруба  «Вплив податків на доходи Державного бюджету». Олена проаналізувала структуру податкових надходжень, визначила за допомогою кореляційно-регресійного аналізу вплив кожного окремого податку  на доходи бюджету та спрогнозувала їх рівень до 2023 року. Ніна Конончук  виступила з доповіддю пресвяченою   питанням формування та використання прибутку підприємств.

 

Вітаємо наших студентів, які за результатами обговорення отримали Диплом І ступеня Оліфер Дмитро та Диплом ІІІ ступеня Конончук Ніна!!!

 

Єлизавета Василець,

староста гуртка

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook