Вітаємо з виходом на заслужений багатьма роками праці відпочинок академіка Ігоря Ібатулліна

26 березня 2021, 21:12

 

 

     26 березня 2021 року ректорат привітав з виходом на заслужений багатьма роками плідної праці відпочинок — першого проректора, доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка Національної академії аграрних наук України, заслуженого діяча науки і техніки України — Ібатулліна Ігоря Ілліча.

     З університетом пов'язані майже пів століття життя Ігоря Ілліча. З 1972 року він навчався в аспірантурі, пройшов трудовий шлях старшого наукового співробітника, завідувача лабораторії хімізації годівлі тварин у Агрономічній дослідній станції, доцента, завідувача кафедрою, проректора з наукової роботи, першого проректора.  

     Самовіддана праця, життєва і творча енергія, ерудиція та блискучий талант викладача, організатора, людська тактовність та порядність, доброзичливість Ігоря Ілліча заслужили глибоку повагу всього колективу НУБіП.

     За роки творчої праці він опублікував більше 300 наукових та науково-методичних праць, два десятки монографій, підручників, навчальних посібників для студентів, є автором майже тридцяти патентів та авторських свідоцтв на винаходи. Повний кавалер ордена «За заслуги», нагороджений орденом Михайла Ломоносова, знаком Пошани Міністерства аграрної політики України. Йому присвоєно звання заслуженого діяча науки і техніки України.

Бажаємо Вам, Ігоре Іллічу, міцного здоров’я, щасливого довголіття, зберегти на багато років невтомну жагу до великих звершень!
Хай промені Вашої енергії та таланту зростають щедрим врожаєм здоров’я, добра, любові!

 

Ректорат і колектив університету 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook