Навчання на он-лайн курсах

29 березня 2021, 20:03
zoom

   Д.е.н., доцент кафедри економічної теорії успішно закінчила курс «Зміцнення викладання та організаційного управління в університетах», який був наданий викладачами курсу через платформу масових відкритих онлайн-курсів Prometheus. Курс був підготовлений спеціалістами Національного агентства забезпечення якості вищої освіти у співпраці із фахівцями провідних закладів вищої освіти України, експертами академічного розвитку та підвищення кваліфікації викладачів Саксонського центру викладання та навчання у вищій школі HDS (Німеччина), представниками громадських організацій.

   Курс спрямований на підвищення рівня викладання у закладах вищої освіти, налагодженню партнерства та співпраці між усіма суб’єктами навчання. У рамках курсу розглядалися такі важливі питання, як роль якості викладання у внутрішній якості освіти, професійний стандарт викладача вищої школи, приклади тьюторингу.
   Також під час навчання було надано детальне пояснення сутності та процесу створення силабусу, ролі гаранта у розвитку програми та узгодженні курсів в її межах. Колеги із Німечини поділилися досвідом організації процесу взаємовідвідування викладачів як методу підтримки та розвитку викладання.

 

   Цікавим та змістовним був досвід Сумського державного університету стосовно розробки та запровадження внутрішньої політики забезпечення якості освіти.

   За результатами навчання було отримано сертифікат.


Віра Бутенко,

д.е.н., доцент кафедри економічної теорії

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook