Організаційна культура та особливості її формування: тема для обговорення з майбутніми менеджерами

30 березня 2021 року

   19 березня 2021 р. відбулася відкрита лекція доцента кафедри менеджменту ім. Й. С. Завадського Ганни Анатоліївни Харченко на тему «Організаційна культура» для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент». 

 

   Під час заняття розглядались питання сутності, видів та типології організаційної культури. Також викладач розкрила  функції та  структурні елементи організаційної культури. Г. А. Харченко зауважила, що організаційна культура є важливим чинником у розвитку потенціалу організації, підвищення її ефективності, адаптивності та конкурентоспроможності. Разом з  цим, лектором було відмічено, що організаційна культура в системі управління організацією повинна розглядатися як вагомий стратегічний інструмент, що дає можливість орієнтувати усі підрозділи організації на загальні цілі, підвищувати ініціативу працівників, покращувати комунікації тощо.
  
   Заняття супроводжувалося цікавим та змістовним презентаційним та відео матеріалами, що дозволило лекторові всебічно висвітлити тему лекції та виявити інтерес з боку студентів. Протягом заняття відбулося активне обговорення студентами цікавих фактів з формування організаційної культури на прикладі таких відомих організацій,  як Google, Disney, Nestle, Netflix.
   На відкритій лекції були присутні представники професорсько-викладацького складу кафедри та деканату факультету аграрного менеджменту, зокрема: завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Балановська Т.І., доценти кафедри – Новак О.В., Гогуля О.П., Троян А.В., Слободяник А.М., старший викладач  Драмарецька К.П., заступник декана аграрного менеджменту Карпенко Л.Ф. 
   Незважаючи на те, що лекція була проведена в режимі Zoom-конференції, всі присутні відзначили високу явку студентів першого курсу та їх активність на занятті. В цілому лекція була проведена на високому науково-методичному рівні й одержала схвальні відгуки студентів та викладачів.
 
Доцент кафедри менеджменту 
ім. проф. Й.С. Завадського  О.П. Гогуля
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook