Ефективний самоменеджмент і особиста ефективність студентів

30 березня 2021 року
ON-LINE (ZOOM)

В рамках наукового гуртка «Менеджмент і сьогодення» викладачами кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Власенко Т.О. та Дергач А.В. було проведено тренінг «Самоменеджмент та навички ефективного навчання» для студентів 2 курсу та магістрів 1 року навчання за спеціальністю «Менеджмент».

 

Головне завдання тренінгу – допомогти студентам визначити свої основні пріоритети і сформувати навички, які допоможуть краще організувати себе для виконання щоденних завдань і досягнення життєвих цілей. Стати сильною особистістю можна тільки при регулярній роботі над собою. Студентам було представлено ряд вправ тренінгу, які допоможуть їм сформувати самодисципліну і підтримувати її високий рівень протягом всього свого життя.

 

Після закінчення тренінгу студенти набули навиків: розробляти особисту збалансовану систему показників ефективності власної діяльності, планувати розподіл свого часу більш ефективно, розуміючи різницю між терміновими і важливими завданнями, визначати, де відбуваються основні втрати особистого часу і зменшувати їх, управляти відпочинком і рівнем власного стресу.

  

 

Тетяна Власенко,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook