Відбулася відкрита лекція з дисципліни агрохімсервіс у плодоовочівництві

30 березня 2021 року

    30 березня 2021 року з навчальної дисципліни агрохімсервіс у плодоовочівництві доцентом кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім.О.І.Душечкіна к.с-г.н., с.н.с. Ларисою Семенко було проведене відкрите лекційне заняття з теми: "Сучасні методи діагностики в плодівництві". В межах тематики відкритої лекції лектором було розкрито основні положення, зокрема доктринальні підходи вчених щодо ефективності дії добрив залежно від потреби рослин в елементах живлення та здатності ґрунту задовольняти цю потребу на різних стадіях їх розвитку. Було окреслено та проаналізовано види сучасної діагностики та сучасне діагностування нестачі елементів живлення в плодоовочівництві.


    Лектором було підібрано цікавий науковий матеріал, що дозволило застосовувати прийоми розповіді, характеристики, пояснення, коментування та зберегти стійку увагу слухачів протягом всього заняття. Окрім того, викладач постійно залучав студентів до активної участі у занятті, використовуючи сучасні методичні прийоми та заохочувальні стимули.


    

     На онлайн-занятті були присутні представники викладацького складу кафедри Агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І.Душечкіна. Заняття було проведене на високому навчально-методичному рівні й одержало схвальні відгуки, зокрема відзначено вміння зосередити увагу слухачів на головних положеннях матеріалу лекції, створити творчу та робочу атмосферу.

Ніна Бикіна

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook