Виховна година «Коронавірус без ускладнень»

1 квітня 2021 року
ON-LINE (ZOOM)

Знати про коронавірус якомога більше – означає захистити від захворювання і себе, і своїх близьких. В умовах пандемії COVID-19, яка охопила світ і Україну зокрема, ці знання є надзвичайно важливими.

Тому виховна година в ZOOM, яка була проведена 31 березня 2021 року, наставником, доцентом кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Сухановою А.В. зі студентами 3 курсу 3 групи спеціалізації «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» була присвячена саме темі «Коронавірус без ускладнень».

Всі ми зараз опинились в ситуації, коли наше здоров’я залежить від колективної відповідальності. Вірус передається через прямий контакт повітряно-крапельним шляхом, зокрема, через кашель і чхання, а також торкання поверхонь, забруднених вірусом. COVID-19 може жити на поверхнях протягом декількох годин, але прості дезінфікуючі засоби можуть його вбити.

Зі студентами були обговоренні питання дотримання всіх профілактичних заходів, зміцнення імунітету, вживання здорової їжі, мікронутрієнтів, таких як цинк, магній, вітамінів А, Е, С, В і омега 3, що допоможе в боротьбі з вірусом та збереження дистанції. Якщо ви використовуєте маски, їх необхідно носити та утилізувати належним чином, щоб забезпечити їх ефективність та уникнути підвищеного ризику передачі вірусу. Самого лише використання масок недостатньо для того, щоб зупинити інфекцію.

 

А також, окрім носіння маски, слід часто мити руки, прикривати рот під час чхання та кашлю та уникати тісного контакту з будь-ким, хто має симптоми застуди чи грипу (кашель, чхання, лихоманка).

Обговорили питання щодо відвідування занять та наближеної атестації проміжного контролю.

І на завершення Суханова А.В. акцентувала увагу на особливостях життя в період пандемії, існуванні правдивої інформації та міфів про COVID-19; наголосила на відповідальності за власне здоров’я та здоров’я оточуючих.

Алла Суханова,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook