Результати проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю „Електричні машини та апарати”

1 квітня 2021 року

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України „Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році” № 1407 від 24.11.2020 р., 29-31 березня 2021 р. на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського відбувся II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Електричні машини та апарати».
Цього року на конкурс було подано 141 студентську наукову роботу (219 авторів), представлені студентами 26 ВНЗ України.
За результатами попереднього рецензування галузевою конкурсною комісією було визначено 51 кращу наукову роботу (65 авторів) від 25 ВНЗ України. Авторів даних робіт було запрошено на підсумкову науково-практичну конференцію, яку було проведено он-лайн з використанням платформи ZOOM 29-31 березня 2021 р. на базі кафедри електричних машин та апаратів Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського. Загалом на конференції представили свої роботи 56 авторів від 25 ЗВО України.
Національний університет біоресурсів і природокористування України представляв студент магістратури Скоринчук Андрій Генадійович з роботою на тему: "Розробка електротехнологічного комплексу з виготовлення паливних брикет на базі теплогенератора індукційного типу" під керівництвом доцента кафедри Електротехніки, електромеханіки та електротехнологій к.т.н., доц. Березюка Андрія Олександровича. Робота була представлена за напрямом "Використання нових технологій та матеріалів в електричних машинах та апаратах".
Загалом студенти під час участі у конференції змагались за трьома позиціями: якість доповіді, повнота відповідей на запитання та активність у обговоренні заслуханих доповідей.
За результатами попереднього рецензування та оцінками виступів студентів Андрій Скоринчук набрав сумарно 130 балів та у підсумку зайняв ІІ місце!!!
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook