Стажування співробітників кафедри електротехніка, електромеханіка та електротехнологій в Wyższa Szkoła Biznesu - National-Louis University

2 квітня 2021 року

У період з 08 лютого по 26 березня 2021 року доценти кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій, к.т.н. Сорокін Дмитро, Васюк Вячеслав, Книжка Тетяна пройшли онлайн стажування в Wyższa Szkoła Biznesu - National-Louis University (Польща) за цікавою програмою на актуальну тематику «Дистанційна освіта: інноваційні методи та цифрові технології».

Підвищення кваліфікації проходило в міжнаціональному мультикультурному середовищі з використанням активних комунікаційних методик, зокрема проведення занять у дистанційно-інтерактивному форматі.
Програма стажування складалася з п’яти модулів: 1. Дистанційна освіта: досвід і перспективи; 2. Дистанційне навчання в дії. ІТ-система CloudA: комплексне обслуговування студента; 3. Мультітрансляція. Використання передових досягнень цифрових технологій в дистанційній освіті; 4. Особливості роботи викладача на сучасній цифровій дистанційній платформі; 5. Дистанційна процедура вступу абітурієнта до університету.
Під час проходження програми стажування розглядались такі важливі питання, як підготовка висококваліфікованих фахівців в ХХІ столітті: роль і можливості дистанційної освіти; участь в інтерактивних заняттях і контакт з лекторами; відмінність мультитрансляції від класичних форм дистанційного електронного навчання; розвиток техніко-інформаційних компетентностей, необхідних для роботи в цифрову епоху; соціокультурні та мовні компетентності сучасного викладача.

Стажування проводили провідні викладачі з Польських ЗВО а коло учасників програми охоплювало представників провідних вузів України та Європи.

Завідувач кафедри
електротехніки, електромеханіки
та електротехнологій, проф. Жильцов Андрій

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook