Квітневе засідання кафедри: кадрові зміни

2 квітня 2021 року

В перший день квітня відбулося засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації в режимі відео-конференції Webex Meet.
Розпочав засідання кафедри проректор з науково-педагогічної роботи (навчальної роботи) д.-р. філол. наук, проф. Шинкарук В.Д., який повідомив про кадрові зміни на факультеті і на нашій кафедрі. В.о. декана гуманітарно-педагогічного факультету призначено Савицьку І.М., а завідувачем кафедри філософії та міжнародної комунікації призначено Культенко В.П.

Весь колектив кафедри щиро привітав своїх колег з новими призначеннями, побажав Інні Миколаївні та Валентині Павлівні успіхів та нових досягнень у розвитку нашої кафедри та факультету на благо нашого славетного Університету!
Продовжила засідання в.о. кафедри філософії та міжнародної комунікації Культенко В.П., яка приділила особливу увагу питанню оновлення та атестації електронних навчальних курсів, зазначила, що на розгляд кафедри для атестації підготовлено 5 ЕНК з різних дисциплін, тому було заслухано авторів та рецензентів даних курсів, а також ухвалено рішення про рекомендацію до розгляду даних курсів навчально-методичній раді гуманітарно-педагогічного факультету.

Особливу увагу Валентина Павлівна приділила питанню профорієнтаційної роботи, і того як викладачі мають працювати для залучення абітурієнтів, прикладом чого стала робота проф. Сторожук С.В., яка створила та поширила за підтримки кафедри електронні анкети та започаткувала конкурс «Обличчя спеціальності «Міжнародні відносини» та доц. Супрун А.Г., яка постійно організовує онлайн зустрічі з 11 класниками та їх класним керівниками. Також, було обговорено питання підготовки до Дня відкритих дверей, що відбудеться 17 квітня.

Серед інших питань, які розглядалися, були питання підготовки до науково-методичного семінару в рамках Всеукраїнських сковородинських навчань, які пройдуть в квітні цього року та заслухано звіти про поточну роботу викладачів нашої кафедри проф. Сторожук С.В. та доц. Супрун А.Г.

 

Були розглянуті й інші питання життєдіяльності кафедри.

Секретар кафедри,
Ірина Матвієнко

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook