Кураторська година: зустріч наставника Ралко О.С. та завідувача кафедрою адміністративного менеджменту та ЗЕД Луцяка В.В. зі студентами англомовної групи 3 курсу 5 групи

7 квітня 2021, 17:00
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

5 квітня відбулася он-лайн зустріч студентів 3 курсу 5 групи з наставником доцентом кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Ралко Олександрою Сергіївною, до якої долучився завідувач кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Луцяк Віталій Васильович. Зустріч було проведено за допомогою платформи Zoom.

На зустрічі зі студентами обговорювались питання відвідуваності занять, результати проміжної атестації. Були обговорені поточні складнощі, які виникають у студентів під час навчання. Окремо зупинились на питаннях здоров’я, рівня захворюваності групи, кроках, які необхідно зробити для попередження COVID 19 і у разі виявлення симптомів хвороби.

Куратор групи провела опитування щодо заходів та тем, в яких хотіли б студенти взяти участь, в результаті обговорення були обрані кілька тематичних тренінгів, які незабаром будуть проведені разом із групою у режимі онлайн.

О.С. Ралко, доцент кафедри

адміністративного менеджменту та ЗЕД

 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook