Секція Транспортні технології (на автомобільному транспорті) в рамках 75 Всеукраїнської студентської конференції на механіко-технологічному факультеті НУБіП України

10 квітня 2021, 16:17
мтф

 8.04.2021 року на кафедрі транспортних технологій та засобів АПК в рамках 75 Всеукрайнської студентської конференції, яка проводилась на механіко-технологічному факультеті відбулась секція Транспортні технології (на автомобільному транспорті). В конференції досить активно прийняли участь  близько 40 студентів із всіх курсів спеціальності Транспортні технології (на автомобільному транспорті).

Конференцію розпочала в.о.завідувача кафедри доц. Савченко Л.А, описала основні проблеми, які сьогодні має транспортна галузь України, та оголосила зміст  представленних доповідей. На конференцію завітав декан механіко-технологічного факультету д.т.н. Братішко В.В.

Із позитивним настроєм побажав студентській молоді гарного настрою,  активізуватись та гарно попрацювати.

 

Всі доповіді були дуже цікавими. Але деякі хочеться відмітити. Заслуговує на увагу доповідь Корчака Юрія ( магістра 1 року навчання). Він обґрунтував, пояснив, як, і за якими технологіями здійснюється збирання зернових культур із використанням причепів-перевантажувачів в умовах МХП «Миронівський хлібопродукт» (керівник доц.Дьомін О.А).

  Войтенко Оля представила 2  доповіді на тему «Методи розвязання задач цілочисельного  програмування» (керівник проф. Загурський О.М).  та Моделювання та аналіз руху потоку автомобілів з використанням випадкових еволюцій у схемі апроксимації Пуассона (керівник доц.Нікітін А.В).

 Кулібаба Олександра пояснила Як впливає рівень автомобілізації на розвиток громадського пасажирського транспорту?(керівник ас.Сліпуха Т.І). Із своїм керівник доц. Бондарєвим С.І Бельдюгін Є.О обґрунтував  математичну модель розрахунку тривалості оборотного рейсу при виконанні міжнародних автоперевезеннях .

Доц. І. О Колосок із Шатківською Юлією вразили статистичними даними щодо кількості ДТП за останній рік та причинами їх виникнення.

Велика кількість студентів приймаючи участь в конференції із кожним доповідачем дискутували, запитували, та приймали рішення і пропонували своє бачення проблематики. Конференція відбувалась близько 3 годин, студенти не хотіли прощатись, але  все має колись закінчуватись і приємні події теж.   Всіх охочих кафедра запрошує прийняти участь у слідуючому заході в рамках Міжнародного дня управління ланцюгами постачань «Supply Chain Day 2021» (https://www.tag-der-logistik.de/en)

Івент  «Agro-Logistics: Problems and Prospects».

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook