Онлайн зустріч студентів четвертого курсу з наставником

11 квітня 2021 року
ON-LINE

10 квітня 2021 року Катерина Андріївна Алексеєва, наставник 3 групи 4 курсу, знову зібрала ввірених їй студентів на кураторську годину в онлайн режимі.

 

На зустрічі наголос було зроблено на необхідності регулярно відвідувати заняття у дистанційному режимі в умовах карантину. На факультеті аграрного менеджменту проводиться постійний моніторинг відвідування студентами занять, а наставники регулярно звітують про стан здоров’я та місце перебування студентів, а також про причини їх відсутності. Наставник групи нагадала, що студенти уже скоро виходять на сесію, і потрібно ставитись до цього відповідально.

Також необхідно активізувати роботу щодо підготовки бакалаврських робіт. Уже на цьому тижні планується попередній захист робіт на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту, і до цього студенти мають ретельно підготуватися.

Катерина Андріївна зазначила, що часу у студентів лишилося зовсім мало, і всі зусилля на теперішній час вони повинні спрямувати на те, щоб успішно завершити навчання на бакалавраті, а потім вступити до магістратури факультету аграрного менеджменту на магістерську програму «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

Також наставник групи поцікавилася станом здоров’я студентів, нагадала про необхідність носіння масок та дотримання соціальної дистанції. Актуальним залишається питання про можливу вакцинацію від коронавірусу, однак рішення вакцинуватися чи ні, звісно, приймає кожен громадянин особисто.

Анна Дергач,
ст. викладач кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook