ПРОЙШЛА ОРГАНІЗАЦІЙНО-ВИХОВНА ГОДИНА ЗІ СТУДЕНТАМИ 1 КУРСУ 8 ГРУПИ

15 квітня 2021 року

Куратор групи, доцент кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф Гулого Валерій Цвіліховський 13 квітня 2021 року на платформі Cisco Webex провів зустріч із студентами 8 групи 1 курсу факультету ветеринарної медицини. Година спілкування з молоддю була присвячена організаційно-виховній роботі, куди були включені поточні питання, пов’язані з COVID-19, здоров’ям студентів, дистанційним навчанням, успішністю, відвідуванням занять, проведенням профорієнтаційної роботи та проплатою контрактного навчання.


Відбулася дружня розмова. Сьогодні всі студенти здорові, хоча за період самоізоляції COVID-19 перехворіло три студентки. Всі проживають в домашніх умовах. До відвідування занять в електронному навчальному курсі та інших онлайн-платформах відносяться серйозно та старанно виконують усі завдання.

Студенти допомагають з профорієнтаційною роботою. Уже включено до Дня відкритих дверей Університету декількох школярів. Також деякі студенти контрактники внесли кошти за навчання. Всі присутні призналися, що сумують за аудиторним навчанням.

Валерій Цвіліховський,
доцент кафедри біохімії і фізіології тварин
ім. акад. М. Ф. Гулого

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook