День відкритих дверей на кафедрі психології

17 квітня 2021 року

     17 квітня 2021 року кафедра психології НУБіП України провела День відкритих дверей. На захід було запрошено майбутніх абітурієнтів, їхніх батьків, завідувачів кафедр гуманітарно-педагогічного факультету.

Доцент кафедри психології Людмила Омельченко детально ознайомила усіх запрошених із колективом кафедри, наголосила на професійній підготовці НПП, які залучені до викладання на освітній програмі «Психологія» для бакалаврів та магістрів.
Для майбутніх вступників було надано інформацію - хто такий психолог, які посади можна обіймати після закінчення навчання: психолога; практичного психолога; головного психолога; професіонала з розвитку персоналу. Було ознайомлено вступників із платформою e-learn НУБіП України, яка має ряд переваг, особливо коли триває дистанційне навчання. Також Людмила Омельченко окреслила переваги здобуття фаху психолога на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України:
- можливість отримати подвійний диплом ‒ НУБіП України та Поморської академії в Слупську (м. Слупськ, Польща);
- нагода набути професійних умінь без відриву від навчання під керівництвом досвідчених фахівців Центру соціально-психологічної служби;
- спілкування з психологами-практиками в межах проєкту «Школа практичної психології»;
 - практична орієнтованість фахових дисциплін;
- можливість опанувати, окрім англійської, другу іноземну мову – польську (введена до навчального плану);
- доступна вартість навчання за умов договору;
- розвиток власних талантів;
- можливість здобути військову освіту на кафедрі військової підготовки університету;
- забезпечення гуртожитком іногородніх студентів;
- розташування студмістечка в мальовничому куточку столиці – Голосієві (поруч Голосіївський ліс, озера, Голосіївський парк імені М. Рильського, Національний комплекс «Експоцентр України» (ВДНГ);
- добре розвинута соціальна інфраструктура: наукова бібліотека, доступ до мережі Wi-Fi, ботанічний сад, гуртожитки, їдальні, кафетерії;
- інститут кураторства – за кожною академічною групою закріплений наставник, який виконує функції психолого-педагогічного супроводу студентів упродовж усього терміну навчання в університеті.
У ході Дня відкритих дверей завідувач кафедри Віталій Шмаргун ознайомив із правилами та умовами вступу на спеціальність «Психологія» за ОС «Бакалавр» та «Магістр». Відбувся конструктивний діалог майбутніх вступників та НПП кафедри. Особливо зацікавило майбутніх абітурієнтів питання навчання у Поморській академії в Слупську у Польщі та наявність бюджетних місць на спеціальність «Психологія».
Завідувач кафедри Віталій Шмаргун та доцент Людмила Омельченко дали вичерпні відповіді на поставлені запитання та запросили після завершення карантину вступників та їхніх батьків приїхати до університету та ознайомитись із його територією, навчальними корпусами, гуртожитками, студентським містечком, перлиною НУБіП України – ботанічним садом.
 
 
 
 
ЧЕКАЄМО НА ВАС!
 
 
Валентина Теслюк

доцент кафедри психології

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook