Нагорода знайшла своїх власників!

19 квітня 2021 року

Щорічно кафедрою виробничого та інвестиційного менеджменту проводиться Всеукраїнський конкурс студентських проєктів «Від ідеї до успіху». Через запровадження карантину у 2020 році даний конкурс вперше проводився в режимі відео – конференції (https://nubip.edu.ua/node/76011).

Ніхто і гадки не мав, що дистанційне навчання продовжиться такий тривалий термін, тому переможців конкурсу не вдалося привітати вчасно. Тому нагородження учасників (А.Холод, О.Борлюк, М.Никифорчук, А.Заблоцька), які зі своїм проєктом створення равликової ферми вибороли І-ше місце все ж таки відбулось, хоча і в онлайн-режимі та із затримкою.

  

З вітальним словом до переможців звернулася завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Шинкарук Лідія Василівна, яка побажала студентам, головне, бути здоровими, досягати своїх цілей і не зупинятися на досягнутому. «Нехай ніякі негаразди не вибивають вас з колії, а лише наполегливість і воля приводять до перемоги», - зазначила завідувач кафедри. І так як одним із спонсорів конкурсу була компанія «Suzuki», Лідія Василівна побажала, щоб перші машини у дівчат були цієї компанії.

До привітань приєдналися викладачі кафедри, які побажали переможцям ніколи не зупинятися на досягнутому, вчитися, дізнаватися нове, розвиватися впродовж життя, а досвід участі в конкурсах такого формату лише додасть нових знань і впевненості в собі. Успіхів вам, натхнення, творчості і позитиву кожен день!

Також доктор економічних наук, професор кафедри Дєліні М.М. та кандидат економічних наук, доцент кафедри Суханова А.В., яка є координатором проєкту, запросили переможців та всіх учасників конкурсу опанувати мистецтво з написання бізнес-проєктів, навчаючись за освітньою програмою «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» у НУБіП України.

Тож ніяка пандемія, навіть COVID-19, не завада реалізовувати свої плани!


Алла Суханова,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook