День відкритих дверей 17 квітня 2021 року

19 квітня 2021 року
ON-LINE

17 квітня 2021 року відбувся День відкритих дверей університету.

В рамках факультетського блоку завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Лідія Василівна Шинкарук розповіла присутнім потенційним абітурієнтам про актуальність навчання за спеціальністю 073 «Менеджмент». Звернула увагу, що завдяки вивченню дисциплін кафедри, набуті знання і компетентності дозволяють не тільки успішно писати проєкти (бізнес-проєкти) до міжнародних організацій, державних установ, комерційних структур, а й започаткувати власну справу чи розширити власний бізнес.

 

Лідія Василівна наголосила на науково-комунікативних заходах, що базуються на творчому партнерстві науковців, практиків та здобувачів вищої освіти і полягають у сприянні вільному обміну думками. Такі зустрічі регулярно проводяться з метою плідного спілкування провідних науковців, молодих дослідників та практиків-управлінців, що сприяє систематизації та розповсюдженню сучасних галузевих та міждисциплінарних знань, ознайомленню із зарубіжними теоретичними напрацюваннями та практичним досвідом українських менеджерів як середньої так і вищої ланки.

Завідувач та професорсько-викладацький склад кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту щиро запрошує на навчання за спеціальністю 073 «Менеджмент».

Інформацію для випускників шкіл можна отримати за посиланням: https://nubip.edu.ua/node/12941;

для випускників коледжів - https://nubip.edu.ua/node/12942.

Інформація щодо вступу для здобуття освітнього ступеня "Магістр" доступна за посиланням: https://nubip.edu.ua/node/5744.

 

Биховченко В.П.,
к.е.н., доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook