Стажування НПП кафедри у Латвійському університеті життя та технологій

11 квітня 2021 року

 У весняні дні 2021 р. НПП кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей К. Г. Якушко та Л. В. Березова отримали сертифікати про проходження міжнародного стажування у Латвійському університеті життя та технологій протягом 180 годин у 6 кредитах з 15 лютого по 19 березня 2021 р.

 
 
Латвійський університет життя та технологій - давній партнер Національного університету біоресурсів і природокористування України, дотичний агротехнічним профілем підготовки сучасних фахівців ,відомий новітніми розробками технологічних ліній, систем автоматики, цифровими алгоритмами зберігання довкілля тощо. Важливо те, що кожна з навчальних програм Латвійського університету життя та технологій сертифікована на міжнародному рівні, має практичне застосування.
Протягом місяця латвійські професори у он-лайн режимі ділилися досвідом організації навчання у їхньому ЗВО, визначали найефективніші методи зацікавлення покоління Z, роботи в дистанційному режимі через групові проекти тощо. Окрім педагогічної складової, в лекціях акцентувалася увага на шляхах вирішення загальних проблем суспільства, боротьбою з COVID19, особливостями розмаїття підходів до вирішення проблем туристичної, аграрної галузей, ознайомлення з науковими інтересами латвійських колег тощо.
Слід відмітити активність нашого міжнародного відділу у організаційному та технічному супроводі стажування, затвердженому наказом ректора.
Показово, що 2021 р. до стажування у Латвійському університеті життя та технологій доєдналися понад ста колег як із НУБіП України, так і з інших ЗВО України.
Кожен з випускників для отримання сертифікату повинен був зафіксувати результат проходження стажування через надсилання відповідного авторського ессе - огляду основних засвоєних пунктів лекцій на загальний Google диск, файли якого відкриті для ознайомлення широким загалом із числа залучених до зазначеного міжнародного стажування працівників освіти.
Побажаємо успіхів всім НПП кафедри в їх міжнародній діяльності 2021 р. та закликаємо активніше впроваджувати постулат навчання протягом всього життя на практиці!
                                                                             
доценти кафедри англійської мови для
технічних та агробіологічних спеціальностей
К.Г. Якушко та Л.В. Березова
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook