ВЕСНЯНА ТОЛОКА

22 квітня 2021 року
Психологи зазначають: взаємодію між людьми можна вивчати не лише за безпосередніми поведінковими реакціями – не менш важливою є організація фізичного простору. Люди свідомо й несвідомо облаштовують зону довкола себе, демонструючи своє ставлення до неї, до себе, до тих, кого впускають до цього простору. Організована й упорядкована територія теж впливає на людей, адже вона є проявом прийнятих правил і норм, яких дотримуються люди, які належать до неї.
Дружний колектив гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України завжди з любов’ю й захопленням ставиться до своєї альма-матер, до того затишного куточка Києва, у якому вона розташована. Тому традиційно навесні намагаються якомога краще облаштувати територію, подбати про затишок та зручність студентів та колег.
22 квітня працівники кафедри психології долучилися до толоки. Після тривалого спілкування онлайн вони радо зустрічали одне одного, завзято взялися до роботи. Їх надихав проректор Шинкарук Василь Дмитрович, який привітав колег, подякував їм за роботу. Вони навзаєм подякували йому за підтримку, визнання важливості їхніх зусиль.
 
 
 

Колектив кафедри психології бажає усім здоров’я, добробуту,

висловлює сподівання на покращення епідемічної ситуації.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook