ЗУСТРІЧ ПЕРШОКУРСНИКІВ ІЗ ПРАКТИЧНИМ ПСИХОЛОГОМ

23 квітня 2021 року
Триває навчальна (ознайомча з фахом) практика студентів першого курсу спеціальності 053 «Психологія». Майбутні фахівці вперше занурюються в атмосферу взаємодії зі старшими колегами-практиками. Вони знайомляться з основними вимогами до професійної діяльності психолога, опановують нормативно-правову базу його роботи, вивчають основні напрями професійної діяльності, оволодівають цінностями, принципами, методами обраного фаху.
Уже вкотре здобувачі, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Психологія» НУБіП України, запрошують до співпраці практичного психолога Спеціалізованої школа І-ІІІ ступенів №110 імені К. Гапоненка з поглибленим вивченням французької мови Шпак Оксану Миколаївну.
Висвітлюючи особливості професійної діяльності психолога, пані Оксана передусім наголосила на тому, що студенти обрали фах, який вимагає постійного саморозвитку, самовдосконалення, а також любові до людей. Вона детально окреслила напрями діяльності шкільного психолога, наголосила на значущості взаємодії з усіма учасниками освітнього процесу – дітьми, їхніми батьками, учителями.
Оксана Миколаївна висвітлила особливості роботи психолога з учнями усіх вікових категорій, поділилася зі студентами своїм методичним інструментарієм, розповіла про важливість налагодження стосунків довіри з дітьми.
Студентам на поштові скриньки вона надіслала зразки документів, приклади аналізу результатів дослідження, методичні рекомендації щодо організації та проведення психодіагностики школярів.
Колектив кафедри психології гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України висловлює щиру подяку Оксані Миколаївні за співпрацю.
Керівники практики бажають студентам міцного здоров’я, успіхів у виконанні завдань.
 
Доцент кафедри психології
Омельченко Л.М.
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook