Відкрита лекція Прилуцької Світлани Володимирівни

22 квітня 2021, 11:40
Кафедра фізіології, біохімії рослин та біоенергетики

   У четвер 22 квітня в.о. завідувача кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики, д.б.н., с.н.с. Світланою Володимирівною Прилуцькою проведено відкриту лекцію для студентів факультету Харчових технологій та управління якістю продукції АПК для ОС Бакалавр за спеціальністю 181 Харчові технології з дисципліни «Екотрофологія» на тему «Вітаміни».

    

   Лекція проходила онлайн, на платформі GoogleMeetings, на третій парі й розпочалася об 11:40. На початку лектор визначила тему лекції, її структуру та актуальність, а також зв’язок з попередніми темами й спорідненими дисциплінами. Викладання матеріалу було логічним та послідовним. Під час лекції Світлана Володимирівна продемонструвала високий науковий рівень володіння матеріалом, педагогічну майстерність у доведенні на доступному для студентів рівні складних біохімічних властивостей вітамінів та важливість їх використання у харчових біотехнологіях, а також обізнаність з різноманітними технічними засобами унаочнення лекційного матеріалу.

 

   Загалом, проведену відкриту лекцію студенти й запрошені викладачі оцінили на «відмінно» й відмітили зразкову підготовку лектора до проведеного заняття.

 

Секретар кафедри, доцент

Бабицький А.І.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook