На порядку денному старостату випускових курсів ОС «Бакалавр» завершення навчання у весняному семестрі та підготовка до вступу в магістратуру

26 квітня 2021 року

    Для випускних курсів ОС «Бакалавр» починається відповідальна пора - завершення весняного семестру, підготовка до сесії та опрацювання матеріалів випускних робіт. Клопоту додалось за умова посиленого карантину.
    Порядок денний старостату окрім розгляду поточних питань передбачав проведення загальних зборів випускних курсів ОС «Бакалавр».

    Заступник директора Лариса Нікіфорова провела короткий моніторинг відвідуваності та поточної успішності, наявність хворих та інших проблем, пов’язаних з проведенням навчання у дистанційному форматі.
    З короткими повідомленнями виступили наставники груп Леонід Червінський, Віталій Савченко, Надія Сподтнюк, Володимир Рештюк, Лілія Мартинюк.
Основний час зібрання було відведено для обговорення питань, пов’язаних з підготовкою до вступу в магістратуру. Старости груп Оксана Пшенична, Назар Ступаченко, Діана Соболенко, Юрій Горобець провели серед опитування, яке виявило нагальні проблеми в окремих академічних групах щодо вступу на ОС «Магістр».

 

    Далі до зборів долучився директор Віктор Каплун і поінформував, що майже 80% випускників бакалаврської програми планують вступати на вищий освітній рівень. Однак є значна нерівномірність охочих до вступу: у групах ЕЕЕ-17002б та АКІТ-17001б цей показник становить дещо більше ніж 50 відсотків. Тут, напевне, недопрацьовують і наставники груп і завідувачі випускових кафедр.

    Домовились, у порядку підготовки до Дня відкритих дверей для вступників у магістратуру провести додаткові співбесіди зі студентами, які ще не визначились, або вирішили не продовжувати навчання в університеті.
    Серед інших важливих питань директор оприлюднив для майбутніх слухачів магістерських програм умови навчання за програмою подвійного диплому у Варшавському університеті наук про життя та анонсував освітньо-наукові програми, які суттєво доопрацьовані, пройшли обговорення і найближчим часом будуть подані на затвердження.

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook